• pl
    de
    gb
    Gelegen in het zuidwesten van Polen, nabij het Reuzengebergte.
  • Email : info@campingforteca.nl | Telefoon : 0048 725 48 8000

Camping Forteca is gelegen vlakbij het plaatsje Dzierżoniów in het zuidwesten van Polen, op ongeveer 15 min. afstand van het Reuzengebergte.

Rijdend vanuit Nederland kunt u de grensovergang bij Gorlitz nemen of Forst/Cottbus. Het grote voordeel van Gorlitz is dat de snelweg van heel goede kwaliteit is. Als u eenmaal de snelweg A4 verlaat bij de afslag KOSTOMŁOTY zet dan uw navigatie uit omdat deze u stuurt via kleine binnendoorweggetjes via het Sleza-reservaat. In kilometers is dit korter maar met een caravan erg oncomfortabel.

U kunt het best een stukje de nummer 5 vanaf Kostomłoty en deze volgen richting Jelenia Góra. Voorbij het plaatsje ‘Osiek’ slaat u links af richting Żarów en Świdnica. Zodra bevindt u zich op de nieuwe ringweg.

Eenmaal aangekomen in Świdnica volgt u de bordjes Dzierzoniów. In Dzierżoniów volgt u de bordjes Wrocław en na 3km voorbij de stadsgrens komt u uit in Uciechów.

We hebben twee toegangswegen: u kunt de ringweg afslaan in Uciechów en komt zo uit via de oude weg 384 bij Forteca. Of u rijdt iets door en slaat direct af in Uciechów vanaf de ringweg en dan ziet u de camping al voor u liggen.

ATTENTIE: Er zijn in Polen twee Uciechów’s. U moet kiezen voor Uciechów – Dzierżoniowski.

De andere optie is Uciechów – Odolanów. Deze moet u dus niet hebben, dit plaatsje ligt op 160km afstand ten noordwesten van Wrocław.

De Google routeplanner coördinaten zijn als volgt: 50°45’20″N 16°41’40″E

Kunt u de camping toch  niet vinden, bel ons dan even en we leggen het u graag uit. 0048 725 48 8000

route

Scroll to Top
Like us @ FacebookTripAdvisorGoogle reviews