• pl
    de
    gb
    Gelegen in het zuidwesten van Polen, nabij het Reuzengebergte.
  • Email : info@campingforteca.nl | Telefoon : 0048 725 48 8000

Naast de camping bieden we onze gasten ook de mogelijkheid om te logeren in een aantal accomodaties.

In het verlengde van ons woonhuis bevinden zich 8 gastenkamers. Op de verdieping hebben we twee ruime familiekamers en op de begane grond twee -en drie persoonskamer en nog een single. De kamers hebben allen een badkamer, er kan thee/koffie gezet worden. De kamers op de begane vloer hebben een terras met uitzicht over het Reuzengebergte. De auto kunt u vlak naast het gebouw parkeren. Mocht de parkeerplaats bezet zijn, dan is er een plek op 100m afstand.

Tevens verhuren we 4 blokhutten voor maks. 4 personen en het stenen huisje Góral, ook voor 4 personen. De auto mag bij de accomodatie worden geparkeerd. Er kan eventueel een bijzettent naast of tegenover de blokhut. De blokhutten liggen direct aan de oever van ons meertje. Vanuit het huisje Góral kijkt men over het meertje en vanuit de tuin heeft u uitzicht over het Reuzengebergte.  In de accomodaties kan worden gekookt er is echter geen badkamer aanwezig. Hiervoor kunt u terecht in het centrale sanitairgebouw.

In april 2018 leveren we twee nieuwe chalets op. Deze 4-persoons chalets zijn compleet ingericht met keuken, badkamer en twee slaapkamers, zithoek en een ruim terras. Alle benodigdheden zijn aanwezig voor een relaxt verblijf. De chalets zijn geplaatst met uitzicht op het Reuzengebergte, er is voldoende schaduw. De auto kan vlakbij worden geparkeerd op de parkeerplaats.

Scroll to Top
Like us @ FacebookTripAdvisorGoogle reviews