• pl
    de
    gb
    Gelegen in het zuidwesten van Polen, nabij het Reuzengebergte.
  • Email : info@campingforteca.nl | Telefoon : 0048 725 48 8000

Naast de camping bieden we onze gasten ook de mogelijkheid om te logeren in een aantal accomodaties.

In het verlengde van ons woonhuis bevinden zich 8 gastenkamers. Op de 1ste verdieping hebben we twee ruime familiekamers en op de begane grond twee -en drie persoonskamer en nog een single. De kamers hebben allen een badkamer, er kan thee/koffie gezet worden. De kamers op de begane vloer hebben een terras met uitzicht over het Reuzengebergte. De auto kunt u vlak naast het gebouw parkeren. Mocht de parkeerplaats bezet zijn, dan is er een plek op 100m afstand.

Tevens verhuren we 4 blokhutten voor maks. 4 personen en het stenen huisje Góral, ook voor 4 personen. De auto mag bij de accomodatie worden geparkeerd. Er kan eventueel een bijzettent naast of tegenover de blokhut. De blokhutten liggen direct aan de oever van ons meertje. Vanuit het huisje Góral kijkt men over het meertje en vanuit de tuin heeft u uitzicht over het Reuzengebergte.  In de accomodaties kan worden gekookt er is echter geen badkamer aanwezig. Hiervoor kunt u terecht in het centrale sanitairgebouw.

Op een mooie plek op de camping verhuren we twee leuke chalets ‘comfi’ (24m2) die geplaatst zijn in 2018. Deze 4-persoons chalets zijn compleet ingericht met keuken, badkamer en twee slaapkamers, zithoek en een ruim terras. Alle benodigdheden zijn aanwezig voor een relaxt verblijf. De chalets zijn geplaatst met uitzicht op het Reuzengebergte, er is voldoende schaduw. De auto kan vlakbij worden geparkeerd op de parkeerplaats.

Vanaf het voorjaar 2022 verhuren we twee luxe chalets genaamd ‘Royal’. Deze chalets van 34m2 hebben een groot terras met prachtig uitzicht over ons meertje en het achterliggende Sleza-massief. De chalets zijn van alle gemakken voorzien, met ruime keuken en moderne badkamer, twee flinke slaapkamers. Er is airco voor wat koelte. Ideaal voor een fijne vakantie!

Scroll to Top
TOERISTISCHE INFORMATIELike us @ FacebookTripAdvisorGoogle reviews