• pl
    de
    gb
    Gelegen in het zuidwesten van Polen, nabij het Reuzengebergte.
  • Email : info@campingforteca.nl | Telefoon : 0048 725 48 8000

Relaxen in het meertje, met je vrienden een kampvuur stoken, waterfietsen, spelletjes in de kantine of een film op een regenachtige avond.


Camping Forteca leent zich ideaal voor families met kinderen. 

De kids moeten toch hun energie kwijt, daarom hebben jullie een voetbalveld en beachvolleybalveld ter beschikking, of natuurlijk lekker zwemmen in het meertje! Ze kunnen ravotten in de nieuwe speeltuin, het hoogst mogelijk springen op de trampolines en dan ’s avonds een worstje grillen op het kampvuur. Uw kinderen zullen zich niet vervelen.

In het hoofdseizoen verwelkomen we bijna uitsluitend families met kinderen uit verschillende leeftijdsgroepen wat goed voor aansluiting zorgt.

We proberen het evenwicht te vinden tussen levendig en rust. Tijdens het hoogseizoen is er soms een avond met gezellige muziek en voor de kinderen is er een kids disco of een animatie-activiteit zoals balonnen blazen, schminken of een clowns-optreden. Als u op de centraal gelegen velden staat, kunt u deze muziek en de spelende kinderen in het meertje en de speeltuin wel horen. Staat u wat verder weg, dan hoort u vrijwel niets, zo houden we het voor iedereen fijn.

Voor het seizoen 2020 staan er een aantal nieuwe attracties gepland voor onze jonge gasten zoals een tweede speeltuin en een extra kleine steiger.

Scroll to Top
TOERISTISCHE INFORMATIELike us @ FacebookTripAdvisorGoogle reviews